Cum să ștergeți sau să închideți definitiv contul de e-mail Outlook.com

Serviciul de webmail al Microsoft, Outlook.com vine cu toate bunurile, cum ar fi cantitatea uriașă de spațiu de stocare, funcții de editare mai bune, interfață captivantă și, desigur, suport pentru site-urile de rețele sociale. Toate aceste funcții și multe altele fac din serviciul de webmail prima alegere a utilizatorilor. Dar, dintr-un anumit motiv, dacă doriți să închideți sau să ștergeți definitiv contul dvs. de e-mail Outlook, așa puteți face.

Outlook pentru Windows 10

Este esențial să schimbați toate adresele de e-mail cu cele alternative înainte de a șterge contul dvs. Outlook.com dacă ați utilizat aceeași adresă Outlook pentru alte servicii.

Ar trebui să știi și asta. Pentru a închide definitiv contul dvs. de e-mail Outlook.com, trebuie să vă închideți contul Microsoft. Când închideți contul Microsoft, e-mailul și contactele dvs. sunt șterse de pe serverele Microsoft și nu pot fi recuperate. Dacă vă utilizați contul Microsoft cu Xbox, Skype, OneDrive sau alte servicii Microsoft, nu veți mai putea accesa aceste servicii.

Ștergeți sau închideți contul de e-mail Outlook.com

Pentru a vă închide contul Outlook sau Hotmail sau Live, faceți următoarele:

  1. Conectați-vă la contul dvs. de e-mail
  2. Accesați acest link Microsoft.
  3. Introduceți din nou parola
  4. verificați-vă identitatea prin ID-ul alternativ sau numărul de telefon.
  5. Urmați instrucțiunile până la capăt pentru a șterge contul.

Închideți contul de e-mail Outlook.com

Când faceți clic pe Următorul, Outlook vă va solicita să verificați declarația „confidențialitate și cookie-uri”. În plus, vă va oferi informații despre - ce se întâmplă cu informațiile dvs. dacă alegeți să vă închideți contul.

Apoi, în cele din urmă, vă va cere să vă verificați contul pentru a-l închide.

În cele din urmă, vi se va cere să vă dezactivați contul Outlook / Hotmail. După ce o faceți, contul dvs. va fi închis.

Microsoft își rezervă adresa de e-mail chiar și după ce ați închis contul pentru o perioadă de 60 de zile . În această perioadă, dacă doriți să vă reactivați contul, puteți face acest lucru cu ușurință.

Citiri similare:

  • Cum se dezactivează sau se șterge definitiv contul Gmail
  • Cum să ștergeți definitiv contul Yahoo.
Închideți contul de e-mail Outlook.com