Cum se șterge folderul Windows10Upgrade în Windows 10

Dacă ați văzut un folder Windows10Upgrade în unitatea de sistem Windows 10 și vă întrebați dacă îl puteți șterge, atunci da, puteți. Windows 10 Update Assistant creează folderul. În această postare, vă vom arăta cum puteți șterge folderul Windows10Upgrade în Windows 10 și, de asemenea, să scăpați de instrumentul Asistent.

Windows 10 Update Assistant este instrumentul oficial pentru Microsoft, care devine disponibil după câteva zile de la lansarea actualizării caracteristicilor. Poate descărca și instala actualizări de caracteristici pe dispozitivul dvs. Puteți utiliza acest instrument dacă nu puteți aștepta ca descărcarea automată să aibă loc singură. Windows Update vă asigură că veți primi noile actualizări ale caracteristicilor ori de câte ori acestea sunt lansate. Cu toate acestea, dacă, dintr-un anumit motiv, actualizarea nu este disponibilă pentru computerul dvs., puteți utiliza asistentul de actualizare Windows 10.

Ștergeți folderul Windows10Upgrade

Dosarul Windows10Upgrade se află pe C: \ sau pe unitatea de sistem principală și este utilizat de instrument pentru a descărca fișiere de actualizare.

Este posibil să fi folosit acest instrument la un moment dat și să fi uitat de el. Dosarul a fost creat atunci când ați instalat Windows 10 folosind Asistentul de actualizare. Deci, atunci când îl eliminați, va elimina și folderul. Dacă nu dezinstalați Asistentul, acesta va recrea dosarul.

Cum se șterge folderul Windows10Upgrade în Windows 10

Dacă procesul de actualizare Windows 10 a decurs fără probleme, atunci puteți șterge în siguranță acest folder. Există mai multe moduri de a dezactiva Asistentul de actualizare Windows 10:

  1. Dezinstalați Windows 10 Update Assistant
  2. Continuați să ucideți Windows Update Assistant
  3. Opriți actualizarea serviciului Orchestrator
  4. Eliminați permisiunea de execuție a Windows 10 Update Assistant.

Prima metodă va șterge automat folderul Windows10Upgrade - și vă recomandăm să utilizați această metodă.

ștergeți folderul Windows10Upgrade

În cazul celui de-al doilea sau al treilea, vă vom sugera ștergerea manuală a folderului. Dosarul conține fișierele de configurare Windows 10, deci eliminarea acestora este sigură.

Ultima metodă este locul în care puteți elimina permisiunea de execuție a programului și nu va putea rula niciodată. Pentru a face acest lucru:

  • Lansați managerul de activități, localizați asistentul de actualizare Windows 10, faceți clic dreapta și localizați locația fișierului.
  • Faceți clic dreapta pe asistent și selectați Proprietăți> Securitate
  • Eliminați permisiunea Execute de la fiecare utilizator.

Dacă actualizarea dvs. a funcționat bine, este posibil să nu mai aveți nevoie de fișier până la următoarea actualizare a funcției, îl puteți șterge în siguranță.

PS: Acest folder este diferit de folderul Windows.old, care conține o copie de rezervă a versiunii anterioare a fișierului și este utilizat pentru a reveni la versiunea anterioară a sistemului de operare.

Ștergeți folderul Windows10Upgrade